Porträttfotografen med kärlek i fokus


Porträtt med känslor

För varje gång jag träffar barn, föräldrar, syskon, kärlekspar så lär jag mig mer om att ta fram kärleken hos dem. Den finns där och kan jag bara få fram den så att det verkligen syns på bild, så behövs det inte mer. Varje bild ska kännas i bröstet.

Utveckla fotograferingen
På torsdag bär det iväg i 4 dagar med familjen till Säfsen där vi kommer att tillbringa några dagar med att lära oss (jag + flera andra fotografer. Familjen kommer att ägna sig mest åt skidåkning, leka i snön och annat vinterkul) mer om att med olika teknik locka fram känslorna så att bilderna känns mer. Förutom det kommer det att bli lite skidåkning, umgås med familjen och de andra fotograffamiljerna.

Essence vitae
Under dessa dagar kommer vi även att prata om ett kärt ämne som står oss fotografer som ska delta nära om hjärtat – Essence vitae. Essence vitae är ett projekt startat av en grupp fotografer och sponsorer som hjälper småbarnfamiljer där en familjemedlem har drabbats av en dödlig sjukdom. Vi kommer att prata en del om vad vi mer kan göra för alla dessa familjer, hur vi mer kan synas utåt så man vet att vi finns och mycket mera. Gå gärna in på hemsidan www.essencevitae.com (för tillfället uppdateras hemdsidan) för att läsa mer. Vi har även en facebooksida där du kan gilla oss. Känner du en småbarnfamilj som behöver lite glädje mitt i allt det svåra, berätta om Essence vitae. Att vara med kostar ingenting. Det man får är en fantastisk fotosession med en av våra underbara fotografer, en fotobok, en förstoring och alla bilder på skiva. Kram!

fotograf, porträtt, barnfotograf, barnporträtt, Ramlösa, Helsingborg, skåne, barn

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Fotograf Marie Walther
    Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

    Mobil: 0707447693
    Mail: info@mwpd.se

    Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg