Välkommen till världen!

Stora nyföddfotograferingen 1900 kr

Sessionen med den Stora nyföddfotografering kan ta mellan 2-3 timmar. Då ingår även syskon och familjebilder.

När ska fotograferingen ske?
Kommer man när barnet är ca 1-2 veckor gammalt då sover barnet mycket, är ihopkrupet och får plats i alla mina lådor. Är barnet lite äldre, kring 3-4 veckor blir det mer vakenbilder, mer öppen och klar blick samt lite mer utsträckt. Båda "åldrarna" är fina på sitt vis. Fokus ligger mest på barnet, att få det att sova, att ha en lugn och varmt miljö. Familj och syskon är välkomna i början för några bilder och sedan önskar vi det lugnt och skönt resten av sessionen för bästa resultat.

Rekvisita & bakgrunder
Vi har olika bakgrunder, skålar, pannband och wraps. Vi använder tyger att omsluta barnet med. Inga kläder används. Fokus ligger mest på barnet, att få det att sova, att ha en lugn och varm miljö.

Matcha den andra fotograferingen med era nyföddbilder
I nyföddpaketet ingår det en kostnadsfri andra fotografering när barnet är i sittstadiet eller kring 1 år. Vi matchar några av dessa bilder med nyföddbilderna. Otroligt fint och något ni inte får missa!

 

Ingår

- 1 extra fotografering ingår när barnet är i sittstadiet eller när det är 1 år. Vi matchar 1-årsbilderna med nyföddbilderna.
- 2-3 timmars fotografering

- Lån av vår rekvisita

- Välj mellan olika färgteman

- Personlig bildvisning i studion där vi presenterar de bästa bilderna.

Det ingår inga produkter, bildfiler i fotograferingspriset, utan beställs separat under bildvisningen. Se våra produkter och priser genom att klicka på knappen nedan ”Läs mer om våra produkter”.

Bildvisning

Efter fotograferingen bokar vi in en annan dag för er bildvisning som sker 1-3 veckor senare, där ni kommer att få se de bästa bilderna. Det är under bildvisningen ni gör er beställning och några av våra paketpriser gäller enbart under stunden för bildvisningen.

Nyfödd inspiration

Inspiration

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg