Välkommen till världen!

Lilla nyföddfotograferingen 1200 kr

Sessionen för Lilla nyföddfotograferingen tar bara hälften av tiden som den Stora nyföddfotograferingen. Denna session innebär fotografering av enbart den nyfödda. Önskar man syskon och familj väljer man den Stora nyföddfotograferingen.

När ska fotograferingen ske?
Kommer man när barnet är ca 1-2 veckor gammalt då sover barnet mycket och är ihopkrupet. Är barnet lite äldre, kring 3-4 veckor blir det mer vakenbilder, mer öppen och klar blick samt lite mer utsträckt. Båda "åldrarna" är fina på sitt vis.

Rekvisita & bakgrunder
Vi har olika bakgrunder, skålar, pannband och wraps. Vi använder tyger att omsluta barnet med. Inga kläder används. Fokus ligger mest på barnet, att få det att sova, att ha en lugn och varm miljö.

Matcha den andra fotograferingen med era nyföddbilder
I nyföddpaketet ingår det en kostnadsfri andra fotografering när barnet är i sittstadiet eller kring 1 år. Vi matchar några av dessa bilder med nyföddbilderna. Otroligt fint och något ni inte får missa!

 

Ingår

- 1 extra fotografering ingår när barnet är i sittstadiet eller när det är 1 år.
- Upp till 1,5 timmes fotografering

- Lån av vår rekvisita

- Välj mellan olika färgteman

- Personlig bildvisning i studion där vi presenterar de bästa bilderna.

Det ingår inga produkter eller bildfiler i fotograferingspriset, utan beställs separat under bildvisningen. Se våra produkter och priser genom att klicka på knappen nedan ”Läs mer om våra produkter”.

Bildvisning

Efter fotograferingen bokar vi in en annan dag för er bildvisning som sker 1-3 veckor senare, där ni kommer att få se de bästa bilderna. Det är under bildvisningen ni gör er beställning och några av våra paketpriser gäller enbart under stunden för bildvisningen.

Nyfödd inspiration

Inspiration

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg