Generationsfotografering

Generationsfotografering från 1500 kr

Viktigare än någonsin är våra familjer - mor- och farföräldrar, syskon, kusiner med mera. Föreviga er tillsammans med ett porträtt. Vilken härlig samling!
Givetvis när ni ändå är här hos oss tar vi familje-, syskon- och kusinbilder.
Åhåjaja vad många fantastiska och oförglömliga bilder vi kommer att få presentera för er!


Två olika platser:
Råå vallar - 1900 kr
Brunnsparken runt hörnet av studion eller i studion - 1500 kr


Vad är skillnaden mellan dessa två platser?
På Råå vallar, 1 timme innan solnedgång, får ni kvällsljuset som ger en helt annan värme i bilderna än på dagtid. Det finns en vacker dunge där träden och buskarna ger en vacker bakgrund. Sedan har vi gräsmattan, upphöjningen (vallgrav), stranden och havet. Solen lyser även mer bakifrån och kan ge en liten lätt gloria när man önskar. Denna plats och tid ger med andra ord en mer variation på bilderna.

I Brunnsparken ger parkens träd, blommor och buskar en vacker lyster och bakgrund. Solljuset på dagen ge mer kontrast och inte lika varma färger samt att solen lyser mer uppifrån. Vackra bilder men dock inte så stor variation på miljön.

Ingår

- Upp till 1,5 timmes fotografering.

- Personlig bildvisning där vi presenterar de bästa bilderna.

- Vardagar mån-fre ingår. Helgdag tillkommer 500 kr.

Det ingår inga produkter eller bildfiler i fotograferingspriset, utan beställs separat under bildvisningen. Se våra produkter och priser genom att klicka på knappen nedan ”Läs mer om våra produkter”.

Bildvisning

Efter fotograferingen bokar vi in en annan dag för er bildvisning som sker 1-3 veckor senare, där ni kommer att få se de bästa bilderna. Det är under bildvisningen ni gör er beställning och några av våra paketpriser gäller enbart under stunden för bildvisningen.

Genaration inspiration

Inspiration

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg