Dokumentera ert livs största dag

BRÖLLOPSPAKET


Porträttpaket 11 900 kr

 • 1-1,5 timmes fotografering
 • Alla bildfiler levereras högupplösta samt lågupplösta varav 20 st bildbehandlas och övriga får en lättare bildbehandling.
 • Körning ingår inom Helsingborgs kommun
 • Välj 1 alternativ: Presentkort 500 kr för beställning av våra handgjorda produkter eller 5 extra bildbehandlade bilder.


Porträtt- & vigselpaket 14 900 kr

 • 2-3 timmars fotografering
 • Alla bildfiler levereras högupplösta samt lågupplösta varav 40 st bildbehandlas och övriga får en lättare bildbehandling.
 • Körning ingår inom Helsingborgs kommun
 • Välj 1 alternativ: Presentkort 1000 kr för beställning av våra handgjorda produkter eller 10 extra bildbehandlade bilder.

Porträtt-, vigsel- & mingelpaket 19 000 kr

 • 5 timmars fotografering - från porträtt, vigsel till mingel på festen.
 • Alla bildfiler levereras högupplösta samt lågupplösta varav 60 st bildbehandlas och övriga får en lättare bildbehandling.
 • Körning ingår inom Helsingborgs kommun
 • Välj 1 alternativ: Presentkort 1500 kr för beställning av våra handgjorda produkter eller 20 extra bildbehandlade bilder.

 

Tillval: Lägg till extra fotograferingstid om mer av festen önskas att dokumenteras - 3000 kr/extra timme.

Våra produkter: Ta er ett kik på våra produkter genom att klicka HÄR.

Prislista: Ladda ner genom att klicka HÄR .

 

 

bröllopsfotografering

Drivkraften bakom MW photo&design AB är jag - mästerfotografen Marie Walther. Sedan 2006 har jag arbetat heltid som fotograf och har älskat varenda sekund. Om du läser detta är du på god väg att få några fantastiska fotografier.


Studion ligger i Ramlösa, söder om Helsingborg. Bara runt hörnet ligger vackra Ramlösa Brunnspark med en storslagen park, klippt och skuren för bröllopsfotografering.

De flesta uppdrag sker på andra platser, kring den plats där bröllopet ska ske. Jag har varit runt på många platser i Skåne och kan hjälpa er att finna bästa platsen för era porträtt. Där jag inte har varit vänder jag mig till mitt enorma kontaktnät för tips och hjälp för att finna bästa platsen för er.

När du bokar din bröllopsfotografering med mig som er bröllopsfotograf, gör du investering för framtiden. Fotografierna som du kommer att motta kommer att vara en tidlös skatt och ett fantastiskt minne för er i generationer.

 

Efter er bröllopsdag är ni välkomna till min studio i Ramlösa för en bildvisning där jag kommer att presentera era bröllopsbilder. Under denna stund kan ni göra er beställning på de produkter ni önskar.

 

Kontakta mig för en personlig konsultation. Jag skulle älska att få höra från er och att få svara på era frågor. Jag tror att alla människor är vackra på sitt eget unika vis och det vill jag visa er.

 

MW photo&design AB

Fotograf Marie Walther
Brunnsallén 241, Ramlösa

0707-44 76 93

För mailkontakt, klicka på Kontakt ovan.

 

 

 

 

 

 

Smakprov från andra bröllop

Inspiration

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg