Har du mailat mig och inte fått svar?

Om du har mailat mig och inte fått svar, så är det för att jag inte kommer åt mina mail som är äldre än 2 dagar gamla. Tyvärr har jag fått lämna in min älskade dator på service då den inte längre vill arbeta med mig. Och i den datorn ligger alla mina mail som är äldre än 2 dagar. Både mail jag fått och som jag skickat. Det är inga problem att skicka mig ett meddelande under KONTAKT i menyn ovan, så gör det och du får svar. Givetvis går det att ringa mig också 0707 44 76 93. Svarar jag inte så är jag mitt uppe i ett kundbesök så lämna ett meddelande och ringer jag upp.

Ha en fantastisk fredag med mycket mys!

 =) Marie

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Fotograf Marie Walther
    Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

    Mobil: 0707447693
    Mail: info@mwpd.se

    Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg