Cecilia♥Tony – Bröllopsfotografering Tomarps gård/Kristianstad

Tänk att jag skulle få återvända till vackra Tomarps gård utanför Kristianstad för att fotografera det supertrevliga och vackra paret Cecilia♡Tony. Jag känner mig så privilegierad både av att de valde just mig och att jag får möjligheten att jobba på en sådan vacker plats igen.

Porträttfotograferingen varade ca 1 timme och 45 minuter. Perfekt! Älskar att få ha porträttiden ihopsamlad samt minst 1.5 timme =) Vi började med lite helkroppsbilder vid en vacker stenmur och ”parken” i bakgrunden. Därefter bad jag dem stå under ett äppelträd =) Åh vilket ljus det var där! Vi fortsatte att fota lite var och stans i Tomarps gårdens lilla vackra ”park”. För att få lite omväxlande bakgrunder, åkte vi ner till sjön (där det endast fanns 2-3 PRIVATA bryggor. Vad gör man? Jo, innan jag skulle träffa brudparet, knackade jag på hos en av ägarna och tro det eller ej, så fick jag deras välsignelse) och tog några underbara bilder. Det var en dimma över sjön och området så det blev det där speciella skimret. Kan inget annat än säga vilken fantastisk porträttid vi hade tillsammans.

Cecilia♡Tony valde att ha sin vigsel på gården tillsammans med sina familjer och de närmsta. En grymt vacker ceremoni. Efteråt blev det lite familjefotograferingar, förevigande av den vackra tårtan med små bakelser undertill och till sist den mycket uppskattade stunden med deras ringar. Jag har upptäckt att jag älskar att mixa och ha mig med både ringarna, buketten och miljön. Snälla, alla framtida brudpar, ge mig en låååång stund på schemat att njuta av denna detaljfotografering (där det är möjligt givetvis).

Ett varmt tack, Cecilia♡Tony, för att ni valde mig =)

Bröllopsfotografering Tomarps gård Kristianstad

  • Anna - 11 oktober 2010 - 9:18

    Marie, vilka sagolikt ljuvliga bilder! Mmm! Njuter!ReplyCancel

  • Neha - 14 oktober 2010 - 21:33

    riktigt fina bilder:DReplyCancel

Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän