Babysimfotografering 10 okt – Bildgalleri upp!

Vilken fantastisk dag jag hade i söndags med alla barnen och deras föräldrar! Tog så många som över tusen bilder! Kamerna och jag var så att säga ganska slut efteråt… Jag hade till och med blåmärken på revbenen! Denna gång hade jag regnbyxor samt vattentäta skor, så jag var nååååågot mindre blöt denna gång =)

”Vilken länk är det nu?” undrar du som var och simmade i söndags. Maila mig så får du länken!

Ciao!
=) Marie

Bokade bord tidigare idag på den Italienska restaurangen Linetti i Helsingborg (att tillägga UNDERBAR mat!), och personen jag pratade med var så härligt italiensk=)

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Fotograf Marie Walther
    Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

    Mobil: 0707447693
    Mail: info@mwpd.se

    Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg