Varför kvällsfotografering?

När det börjar bli lite varmare ute, då är det dags att börja med kvällsfotografering igen. Som jag längtar!

Varför undrar du? Jo för kvällsljuset är det vackraste ljuset du kan önska dig till din fotografering. Sedan är Råå vallar en mycket vacker plats för dessa bilder.

Hur kan det bli en lyckad fotografering när barn oftast är trötta och gnälliga på kvällen? 
Det stämmer att barn kan vara det, men inte tillsammans med mig och resten av barnet familj <3 Vi har så roligt ihop! Vi varvar porträttbilder med dokumentära bilder vilket gör att vi både fångar familjen på bild, hur dem ser ut, men också familjens personlighet vilket man ser i det de gör.

I Råå vallar finns det en grön plats, en kulle, grönt gräs med lila kuddar, sten- och sandstrand, bryggor och hav. Vad mer kan en familjefotografering behöva?

Den här familjen kom med sin nyfödda och 3 åring oktober förra året och vi höll på mellan kl 17 och 18. Sååå kul vi hade det!

Det blev så många fantastiska bilder att familjen beställde både ett album med de 47 bästa bilderna samt 3 st boxar med 36 laminerade bilder 20×25 cm. Dessa bilder kommer denna familj alltid ha med sig samt även generation efter generation <3

Önskar ni också liknande bilder på er familj? Ring mig för mer info 0707-44 76 93 eller boka direkt här www.mwpd.se/boka-direkt.

/Marie

MW photo&design AB
Brunnsallén 241 / 256 57 Ramlösa
0707-44 76 93
familjefotografering, barnfotograf, familjefotograf, Helsingborg, Ramlösa, mw photo&design
0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Fotograf Marie Walther
    Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

    Mobil: 0707447693
    Mail: info@mwpd.se

    Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg