Sensuell&Morgongåva

Morgongåva, sensuell, boudoir, fotograf, Helsingborg, skåne

En av de absolut roligaste uppdragen är just Sensuell fotografering. Kvinnor är otroligt vackra varelser och att få skapa dessa konstverk är så roligt att jag glömmer tid och rum när jag är mitt i det. Älskar att leka med skugga och ljus. Använder endast det befintliga ljuset som kommer utifrån. Många av mina fotograferingar sker på Örenäs slott i Glumslöv, ca 15 km söder om Helsingborg.

Just dessa två bilder jag visar nedan är tagna hemma hos personen. Det kan bli en mer personligare touch med hemmet som bakgrund. Innan man bestämmer sig för plats, ska man fundera på vad för slags bilder man vill ha. Har du ett ljust hem, så blir det ljusa bilder. Har du ett ”mörkt” hem, men mörka tapeter, möbler så blir det också mörkare bilder. Som t ex på Örenäs. Personligen gillar jag både och, dock blir det mer lek med ljus och skugga i mörkare miljöer och det är ett väldigt spännande arbete. Vrida och vända på modellen, hitta rätt plats och ljus. Skugga och ljus som blir så markanta på mörka platser ska hamna perfekt.

Fram till jul kommer jag att arbeta, sedan blir det uppehåll under en stor del av 2014. Är du riktigt intresserad av att bli fotograferad, är det nu du ska boka. Vänta inte. Ring 0707-44 76 93. Läs mer om Sensuell här. Fler bilder finner du här

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Fotograf Marie Walther
    Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

    Mobil: 0707447693
    Mail: info@mwpd.se

    Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg