Vad kostar en fotografering och vad ingår?

Fotografering

I fotograferingspriset ingår fotograferingen och bildvisningen. I fotograferingspriset ingår EJ produkter. Alla våra produkter så som bildfiler, förstoringar, album betalas separat.

Vad ingår i fotograferingspriset
 • Förberedelser och planering av din unika fotografering
 • Fotografering
 • Lån av rekvisita
 • Bildvisning (1-2 timmar)
Ingår det bildfiler eller andra produkter i fotograferingspriset?
 • Det ingår EJ bildfiler.
 • Det ingår EJ några övriga produkter.
Helg- och kvällstillägg
Fotografering eller bildvisning som sker en helg eller kvällstid efter stängning (efter 17.00)  tillkommer extra kostnad 500 kr.
Radmellanrum

Ok, det ingår inga produkter, så vad kostar dem?

 • Ni finner komplett prislista i vår pdf. Sänd oss ett mail så återkommer vi med pdf:en.
 • För att få se några av våra produkter och priser kan ni kolla in denna sida https://mwpd.se/alla-produkter/
 • På Facebook samt Instagram publicerar vi många av våra produkter allteftersom dem produceras.
  www.facebook.com/fotografmariewalther
  www.instagram.com/fotografmariewalther

Öppettider
Mån till fre 8.30 – 17.00
Tider för fotografering och bildvisning mån till fre – 9.30, 11.30, 13.30 samt 15.00

DE OLIKA FOTOGRAFERINGARNA

Barn och familjefotografering
Tiden för fotografering är upp till 1 timme. Vi fotograferar barn individuellt samt om önkemål finns även syskon, familj och förälder enskilt med barn. Med dessa bilder som utgångspunkt kan man göra fantastiska kollage på vägg eller i album. Fotograferingen sker i ateljen eller utomhus i vackra Brunnsparken som ligger precis runt hörnet. Om tid finns kan fotograferingen ske både ute och inne.

Smash-the-cake
För de 1-åringar som gillar tårta och gladda har vi Smasha-The-cake. Först är det en vanlig fotografering och sedan tar vi fram tårta och rekvisita och barnet får kladda hur mycket det vill. Finns dusch och handskar till låns.

Porträttfotografering vuxen
Tiden för fotografering är upp till 1 timme och sker i studion och/eller utomhus i vackra Brunnsparken som ligger precis runt hörnet. Vi lyssnar på era önskemål och skapar en fotosession med varierande bilder. Vi har ett nätverk med makeup artister om denna tjänst önskas.

Gravidfotografering
Tiden för fotografering är upp till 1 timme och vi tar bilder både med och utan kläder om så önskas. Ta med partnern om ni önskar det och vi skapar bilder som visar er kärlek och förväntningar till det väntande barnet. Vi har en klänning och tyger till utlåning. Vi pratar alltid vid innan fotograferingen för att tillsammans planera fotograferingen.

Nyföddfotografering
Sessionen för en nyföddfotografering kan ta mellan 2-4 timmar. För bästa bilder rekommenderar vi att barnet fotograferas när det är upp till 10 dagar gammalt då barnet fortfarande sover mycket och är ihopkrupen. Vi har olika bakgrunder, skålar, pannband och wraps. Fokus ligger mest på barnet, att få det att sova, att ha en lugn och varmt miljö. Familj och syskon är välkomna i början för några bilder och sedan önskar vi det lugnt och skönt resten av sessionen för bästa resultat.

Kvällsfotografering
Det mest magiska ljuset är på kvällen. En timme innan solen går ner börjar vi och avslutar när solen precis försvunnit på andra sidan horisonten. Man får ett helt annat ljus som lägger sig som en vacker hinna över ansiktet, över landskapet. Det får gärna vara lite moln som blir som ett litet ljus lter. Man kan tycka att kvällsfotografering kanske inte passar mindre barn, men jag törs nästan lova att bilderna kommer att bli dem mest magiska ni någonsin har sett.

Bröllopsfotografering
För att ni själva ska få bestämma vad ni vill ha i ert paket har vi lagt upp det följande:
– Först betalar ni för fotograferingen och sedan på bildvisningen, som sker en annan dag, gör ni er beställning på exakt de produkter ni önskar. Inga produkter/bilder ingår i fotograferingskostnaden.
Kostnaden för fotograferingen är 950 kr/timme måndag till fredag. Sker bröllopet en helg tillkommer en engångskostnad på 950 kr.

Detta ingår i fotograferingskostnaden:
– Möte innan bröllopet, mailkonversation, planering, utrustning, fotografens långa erfarenhet
– Sortering och organisering av bilderna samt bildvisning i studion 1-2 timmar

Det som eventuellt tillkommer:
– Körersättning – 3 mil ingår. Utöver tillkommer 40 kr/mil.

Dop- dokumentering och porträtt
Få ert barns dop dokumenterat samt en del av festen. Välj mellan enbart dokumentering eller både dokumentering och porträtt. Läs mer här www.mwpd.se/Prisguide_dop_2019.pdf

CV/profilbilder
Ungefär 15 minuter tar en session och på plats väljer du ut 1 st bild l som ingår. Extra bild kostar 700 kr/st. Fotograferigen kan ske i studio eller utomhus i parken. Vi levererar filer både högupplöst och lågupplöst.

Ärrfotografering
Vi tar de bilder som du behöver och levererar till dig.

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg