Porträtt

 

Nyfödd       Barn       Familj       Gravid       Modell-för-en-dag

 

Porträtt & Fånga stunden
Jag vill fånga er personlighet i era bilder. Är ni en familj, ett par så vill jag att varje bild ska andas er kärlek för varandra. Jag jobbar på ett sätt att jag vill fånga er stund tillsammans, känslan, där ni bara är, njuter av er stund och glädje. Men även dem bilder där ni tittar in i kameran efter att ha hittat en bekväm posering, är något som jag vill komplettera med. Alltså fånga-stunden-bilder till lite mer arrangerade bilder. Jag lyssnar alltid till vad ni har för önskemål och gör mitt bästa att ge er det.

Ljuset är något riktigt fantastiskt! Hittar man rätt ljus vilket innebär – rätt tid på dagen, rätt plats, molnigt eller solljus, så kan bilderna bli enormt vackra. Även om ni bara står där =) Jag lovar. Ljuset är A och O i en utomhusfotografering.

Fotografering utomhus och i studio. Att fotografera barn och deras familj är bland det roligaste jag vet. Jag erbjuder personliga bilder med det lilla extra. Ni kan själva bestämma var fotograferingen ska ske. Det kan ske utomhus på en favoritplats eller hos mig i min studio samt i den vackra Brunnsparken precis runt hörnet. På så sätt kan ni få både studio- och utomhusbilder.

Studiofotografering.
Om ni önskar studiobilder är ni varmt välkomna till min studio på Brunnsalén 241 i Ramlösa. En studiofotografering kostar 1 600 kr. Vill ni fotograferas utomhus t ex i Brunnsparken i Ramlösa kostar det endast 990 kr.

Fundera lite på vad ni kan ta med er så som till exempel olika uppsättningar kläder, barnmöbler (till exempel pall), leksaker (både dem som barnet inte kan vara utan och dem som skulle bli snygga på bild), smycken, pannband, fårskinn med mera.
Jag har en del korgar, pallar, pannband med mera, men om ni vill göra det mer personligt kan ni ta med er eget.

Varför inte låta hunden, katten eller annan kär familjemedlem också få vara med. När jag arbetar med barn så är det inte bara bilden med det lilla extra som jag strävar efter utan jag vill även att stunden tillsammans ska vara rolig för barnen – full av skoj och bus. Berätta hur ni vill ha det. Det hjälper mig jättemycket i mitt arbete och att kunna ge er de bilder ni önskar.dfdf

Utomhusfotografering Den vackra Brunnsparken ligger precis vid studion och erbjuder vackra miljöer. Fotograferingen blir mer avslappnad i en utomhusmiljö och speciellt barnen mår som bäst.

Vad händer efter fotograferingen? När fotograferingen är genomförd är det dags för mig att sortera bland bilderna och välja ut de bästa. Det hamnar kring 30-40 st bilder. När jag har valt ut era bästa bilder gör jag ett personligt webbgalleri så ni i lugn och ro kan gå igenom dem hemma. Gör ni er beställning inom 2 veckor får ni 10% rabatt på digitala bildfiler.

Vad kostar en porträttfotografering?
Fotograferingen som är 1 timme lång kostar 990 kr utomhus och 1 600 kr i studio. Ingår förberedelser, fotografering, en lätt redigering av visningsbilderna samt ett personligt webbgalleri som är aktivt upp till 2 månader.
Självklart får ni en bonus – de bilder ni beställer får ni även som lågupplösta jpgfiler.

Vad kostar en nyföddfotografering
En nyföddfotografering kan ta mellan 2-3 timmar och kostar 1 900 kr. Ingår förberedelser, fotografering, en lätt redigering av visningsbilderna samt ett personligt webbgalleri som är aktivt upp till 2 månader.
Självklart får ni en bonus – de bilder ni beställer får ni även som lågupplösta jpgfiler.

Digitala bildfiler (för privat bruk)
Under 2014 erbjuder jag endast högupplösta digitala bildfiler. Önskar ni album, tavlor med mera rekommenderar jag er att kontakta Jenny Sandberg i Bjärred som erbjuder just detta.

Högupplösta bildfiler – De bilder ni väljer högupplösta kan ni förstora själva i obegränsad upplaga (i priset ingår bildbehandling).Önskar ni enbart lågupplösta digitala filer (storlek 467×700 px, för facebook, mobil mm) dras 50% av på ord.priset för högupplösta. Se nedan.

1 bild 700 kr

3 bilder (á 600 kr) 1 800 kr

5 bilder (á 550 kr) 2 750 kr

10 bilder (á 500 kr) 5 000 kr

15 bilder (á 460 kr) 6 900 kr

Från och med den 16:e bilden kostar bilderna 200 kr/st. Alltså 6 900 kr + 200 kr x antal extra bildfiler.

 

Välkommen att boka er fotografering som ger er minne, glädje och mycket kärlek!

Telefon 0707-44 76 93
Brunnsallén 241 i Ramlösa. Klicka här för karta och här för väg- och gångbeskrivning med bilder.
Öppettider efter bokning från morgon till kl 16.45 vardagar. Arbetstid efter kl 17 tillkommer 500 kr samt 1000 kr för helg.

Hitta till studion.
Följ kartan som visar er vägen till området studion ligger. När ni kör in på Brunnsallén, så kör ni upp mot Brunnsparkens entre (dock kör ni inte ända upp). Klicka här så får ni se bilder och text som visar er parkeringen där ni kan ställa bilen och vart ni sedan ska gå för att hitta studion.

Varmt välkomna!

// Marie

Picture

Presentkort
– födelsedagspresent, dopgåva och julklapp.
För endast 1090 kr ingår det 1 timmes fotografering samt 400 kr att handla produkter för. Ordinariepris 1 250 kr. Gäller endast presentkort.sss ssssssssssss sssssssss

3 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Rezarta Sopa25 maj 2011 - 10:28

  Hej,

  Vi har en dotter på 9 månader. Vill ha lite familjebilder och lite bilder på henne ensam. Kan du kontakta mig när du har tid? Jag är lite dålig på att svara i telefon men mejla går bra.

  MVH

  RezartaReplyCancel

 • Sofie Fors11 oktober 2011 - 5:28

  Hej Marie,

  Var inne på din hemsida och tittade på dina vackra bilder. Blev lite sugen på att fotografera min flickor och undrar vad det skulle kosta att ex fotografera i befintlig miljö?
  Såg även att du låg med i idrottsrabatten och undrar om det är så att man kan anv den rabattkupongen på detta?

  Mvh SofieReplyCancel

 • Johanna17 januari 2013 - 8:02

  Hej!

  Vi har en dotter som är född 20130107 och vi skulle vilja ha lite familjebilder på oss, dock innomhus. Samt någon bild bara på pappa dotter och mamma dotter.
  Skulle du kunna kotakta mig på angiven mailadress med priser?

  Tack

  Med vänliga hälsningar
  Johanna KeidserReplyCancel

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg