Morgongåva&Sensuell


Om du letar efter en speciell present till din blivande man, fästman, eller bara vill unna dig själv en fantastisk upplevelse, är Morgongåva och Sensuell perfekt. Platsen för fotograferingen kan ske i vår moderna studio i Ramlösa eller på vackra Örenäs slott i Glumslöv, 2 mil söder om Helsingborg.
Jag fokuserar på att få dig att känna dig vacker och säker. Det handlar inte om att vara i en viss form – jag lyfter istället fram dina bästa egenskaper för att skapa vackra bilder. Jag hjälper gärna till med klädtips, smink, hår och tips om förberedelser inför din bästa fotosession någonsin.

Vill du bli professionellt stylad? Då hjälper min makeup artist gärna till med smink och hårstyling. Du kommer att känna dig kvinnlig, sensuell och vacker innan fotosession börjar.

Det är bara du och jag som arbetar tillsammans för att ta fram de allra bästa bilderna. Jag använder ljus, posering samt min och din personliga rekvisita för att få de bästa möjliga bilderna.

Jag har gått kurs hos Brigitte Grenfeldt som är skaparen av SecretBox och som man kan säg tog hit den sensuella fotograferingen till Sverige.

PRISER
Klicka Prisguide Sensuell för att ladda upp Prisguiden för Sensuellfotografering. Är sidan för stor kan du minska ned den med tangentknapparna ”kringlan/äpplet” och minus-tecknet.

BILDEXEMPEL
Här kan du se exempel på sensuella bilder.
Morgongåva&Sensuell

KONTAKT & CHECKLISTA
Hur går det till? Vad ska jag tänka på? Ta del av svaren här Checklistan – Bra att veta.
Har du frågor? Ring 0707-44 76 93 eller klicka här www.mwpd.se/kontakt
Jag utgår från Ramlösa, söder om Helsingborg.

Varmt välkommen att boka!
Fotograf Marie Walther
MW photo&design AB
0707-44 76 93
info@mwpd.se
Brunnsallén 241, Ramlösa

3 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg