Kristina♥Martin – Bröllopsfoto på Örenäs slott

DEL 1

Vilken härlig bröllopsfotografering vi hade i lördags! Kristina&Martin var underbara och bara gav järnet in i det sista. Vi började med porträtt inne på Örenäs slott, som enligt mitt tycke är ett av de vackraste slott jag vet, och sedan blev det några bilder i parken, vidare till havet och avslutade på höjden i Glumslöv. Därifrån ser man Ven och Danmark. Superfint! =) Kristina&Marin var underbart gulliga mot varandra och allt de tog sig för sprudlade av kärlek för varandra. Tack båda för att jag fick fotografera era porträtt och att jag fick uppleva en del av er stora dag.

Till min hjälp hade jag Hanna som såg till att jag hade alla grejor med mig och att arbetet flöt på smidigt. Varmaste tack, Hanna! Ta ett kik på hennes hemsida =)

Bröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborgBröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborgBröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborgBröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborgBröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborgBröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborgBröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborgBröllopsfotograf, wedding photographer, skåne, halland, helsingborg

  • 2 Brides / Izabelle - 28 mars 2011 - 21:29

    Underbart krispiga färger & härligt glatt par! I LIKE!!!ReplyCancel

  • Hanna - 29 mars 2011 - 8:56

    Vad snyggt det blev Marie (men det visste jag att det skulle bli!). Det är jag som tackar för en lärorik dag:-)ReplyCancel

Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän