Höstlovskampanj

Höstlovskampanj – fotografering endast 299 kr

Vi kommer max att ha 10 platser och dessa släpps från och med onsdagen den 21 oktober kl 07.00! Dessa platser kommer att gå åt snabbt så var redo kl 7.00 med att välja er tid här Boka höstlovsfotografering. Har ni problem med att boka, ring 0707-44 76 93.

Passa på nu när barnen är lediga!
Är ni&barnen hemma under höstlovet? Passa på innan skolan börjar med att gå till fotografen den tid på dagen då barnen är som piggast och skapa vackra familje-, syskon- och enskilda bilder på det finaste ni har. Vi kan ordna vackra FineArtporträtt varvat med glada spralliga och klassiska porträtt.

Vad ingår i fotograferingspriset 299 kr?
– Upp till 1 timmes fotografering i studion eller/och i Brunnsparken. Ord.pris 950 kr.
– Vi fotograferar det ni önskar – hela familjen, syskon och enskilda (samt kärleksporträtt på mamma&pappa).
– Bildvisning – sker en annan dag i studion och alla de bästa bilder kommer att presenteras.
– Ingår 1 st av vår populära laminerade bilder i stl 10×15 cm. Ställ den i ett av våra egengjorda träställ, häng upp den på väggen som den är eller rama in. Man kan självklart beställa fler produkter. Vi erbjuder vårt eget hantverk och produkter allt från album, tavlor till bordsförstoringar. Mer om våra produkter kan ni läsa här Våra produkter
 
Hur gör vi för att boka?
För att erhålla erbjudandet måste ni vara 1 av 10 som bokar och bokningen sker endast via Boka höstlovsfotografering. Tiderna blir bokningsbara från och med onsdagen den 21 oktober kl 07.00. Tider att välja mellan mån-fre är 9.00, 11.00, 13.00 samt 15.00.

Villkor
Erbjudandet gäller endast under höstlovet samt barnfamiljer med barn från nollan och uppåt. Småsyskon är välkomna. Ni väljer själva om hela familjen ska fotograferas eller bara barnet/barnen.

Varmt välkomna med er familj för en oförglömlig upplevelse och fantastiska bilder!

/Fotograf Marie

________________________________________________
Fotograf Marie Walther
Studio på Brunnsallén 241 i Ramlösa
0707-44 76 93
info@mwpd.se
www.mwpd.se
Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän