Helsingborgs bröllopsmässa 2009

I söndags den 1 mars öppnade Helsingborgs Bröllopsmässan sina portar. Jag hade länge sett fram emot mässan och att få träffa både branschkollegor och framtida brudpar. Dagen blev lyckad trots att kundströmningen inte var så stor som man hade hoppats på. 

Musik
Music4you ställde ut på mässan och jag fick chansen att lyssna på både livemusik och via deras stereo flera olika slags musikstilar och sångare. De har allt som man kan önska sig, allt från modern musik till folksånger. De är inte bara duktiga musiker och sångare utan också väldigt trevliga människor. 

Morgongåva
Min underbart duktiga och trevliga makeup artist, Susanne Tapper, var med och hjälpte mig med att informera om Morgongåva för alla intresserade, män som kvinnor. En Morgongåva består av sensuella fotografier med en touch av romantik och mystik. Förutom fotografering erbjuder vi profesionell makeup och hårstyling, ett riktigt lyxpaket för den som vill göra något mycket speciellt och roligt för en själv. Resultatet blir flera vackra bilder som monteras in i ett vackert album och som man sedan på bröllopsmorgonen ger till sin blivande. Ett stort tack till mina Morgongåvamodeller (som gifte sig förra året och gissa vad de gav sina män på bröllopsmorgonen?), som ställde upp med att visa upp sina vackra bilder.

 

Brudbukett
En fantastiskt duktig blomsterdekoratör, Annika Pramborn, smyckade min monter med ett par underbara bröllopsbuketter. Hon har sitt företag 2 minuters promenad från mig vilket gör att ett brudpar kan slå två söta flugor i en smäll när de kommer för bröllopsplanering. På självaste bröllopsdagen innan jag ska träffa brudparet för fotografering åker jag till Annika och hämtar upp brudparets buketter. En sak mindre att tänka på vilket många uppskattar. Nedan kan man se Annikas buketter som prydde min monter på mässan. Modellen är Michaela som arbetade på mässan.

 

 

Showen
Tre gånger under mässan visades en fantastisk fin show med bröllopskläder, vacker sång och fantastiskt duktiga och fina modeller. Något som man är van vid under en bröllopsshow är att det är en man och en kvinna som poserar som ett brudpar. Men lite in i showen kom ett par män hand i hand samt ett par brudar.
Jag gillar verkligen att man lyfte fram homosexualiteten. 

En annan händelse i showen var kyssen. En sådan kyss som man själv vill få. En kvinnlig och en manlig sångare sjöng en duett tillsammans och i slutet av sången gav de varandra kyssen. Om man inte visste att de spelade så hade man kunnat tro att de var kära. Eller…

Copyright©
Bilderna nedan från mässan är fotograferade av mig och få inte laddas ner eller användas utan min tillåtelse. Ni som är intresserade av att använda någon eller några av bilderna nedan eller vill se de andra som jag inte lagt upp, hör av er till mig 042-457 00 96 eller info@mwpd.se

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Lilija20 mars 2009 - 19:34

  Hej Marie.
  Vad kan man säga om dina bilder?
  Underbart!
  Proffsigt!
  Levande!
  Fängslande!
  Pulserande av liv och känsla!
  Laddade med kärleksenergi!
  Skönhetens triumf!
  Det bästa jag har sett, hittills.
  Puss och kram
  din mammaReplyCancel

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg