Familjefotografering med lilla Vincent

En härlig dag var jag på plats hos Vincent och hans föräldrar. Då de ville ha studiobilder hade jag med mig min svarta pappbakgrund, studioblixtar, en stor 1 meters softbox samt en reflexskärm. Det låter och ser kanske mycket ut men det är det egentligen inte. Kanske är det för att jag är van :=

Väl på plats satte jag upp studion i deras vardagsrum. Endast soffbordet och taklampan fick flyttas bort, annars fanns det gott om space. En portabel studio som är flexibel för små och stora utrymmen är kanonbra att ha med sig ut på uppdrag.

Jag började med gruppbilden med de alla tre och sedan fick mamma vara på tu man hand med Vincent och sedan var det pappas tur. Även några bilder på enbart Vincent fick jag också till.

Tack, Vincent och dina föräldrar för att jag fick uppdraget att fotografera era familjebilder =)
Kram på er!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Fotograf Marie Walther
    Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

    Mobil: 0707447693
    Mail: info@mwpd.se

    Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg