Emma & Christoffer

Slutet av september bar det av till Jönköping för att fotografera brudparet Emma & Christoffer. Dagen var lite blåsig och kall vilket inte är det ultimata vädret för en brud som är den lättklädda partnern. Men Emma bet ihop och gjorde allt för att göra sitt yttersta. Som tur är var brudtärnan med och kunde värma henne med en jacka mellan tagningarna.

Emma & Christoffer började porträttfotograferingen på ett tågspår. Konstigt porträttställe kan man tycka men är man tågintresserad som Christoffer så är det bara ett måste att få med ett tåg i bilden. Dessa turturduvor träffades även för första gången på ett tåg… 

Precis vid tågspåret ligger Vättern. Ett givet ställe att ta sig till för porträtt när man ändå är där. Att fotograferas på fler än en plats ger en rik variation av bilder med olika miljöer och bakgrunder.

Vi avslutade porträttfotograferingen vid kyrkan där det fanns en vacker grönska. Kylan var verkligen bitande efter nära 2 timmars fotografering. Som tur var hade brudparet ordnat så dem fick värma sig i församlingshemmet, även om det skedde tillsammans med en del barnfamiljer som festade efter ett dop=) Var det framtiden vi såg tro? =)

Den vackra vigseln skedde i Järstorp kyrka, precis utanför Jönköping. Därefter återvände vi till Jönköping, till Fjällstugan, där festen skulle hållas till sent in på småtimmarna. Fjällstugan var verkligen en vacker plats, perfekt för bröllopsfester. Från terassen kunde man blicka över Vättern och staden. En vackrare syn får man leta efter.

Tack Emma & Christoffer för att jag fick vara med på er dag. Inte bara som fotograf utan även som er vän.
Massor av kramar till er! 

Jag älskar svartvita bilder! Speciellt denna bild passar så fint i svartvit. Närbilder på ringarna är något som kan bli riktigt fint och som jag älskar att komponera. 

 

kk

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg