Caroline & Mathias Del 2

Här kommer några fler bilder från Carolines & Mathias bröllop. Hela dagen var sagolikt vacker. Caroline som jag träffade några dagar efter bröllopet berättade att allt blev som de tänkt sig. De var verkligen nöjda med hela dagen.

Caroline fick sin bröllopsfrisyr gjord av supertrevliga (förutom att tänka på bruden såg hon till att även jag hade det bra och en härlig kall dryck tillhands) Jovana på Tims´s Haircut.

Sminket gjordes av min härliga vän och makeup artist Susanne Tapper från Blifin. Hon kommer dit kunden önskar och det blev hos frisören samtidigt som Jovana fixade frisyren. Caroline är vacker redan utan smink men med hjälp av Susanne framhävdes dragen och hon blev sagolik.

Brudbuketten, coursagen, tärnbuketten samt dekorationen på vigselplatsen och i festlokalen gjordes av min vän blomsterkreatören Annika Pramborn från Floraform i Helsingborg. Självklart dokumenterade jag alla blomsterdetaljer på vigsel- och festplatsen. Det blev några härliga närbilder.

Ni som vill se fler bilder får snällt hålla ut tills efter säsongen.

4 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Susanne15 juni 2009 - 20:22

  Ohhh…vad fina de blev. Så kul att se att bilderna blev såå bra och även få se slutresultatet med blommor, klänning och allt. Caroline blev verkligen vacker. Marie du är grym på att plåta bara så du vet. 🙂ReplyCancel

 • * M E T T E *16 juni 2009 - 18:04

  Jättefint! Fast på min skärm ser de väldigt pixliga ut? Allt väl annars?ReplyCancel

 • Fotograf29 juni 2009 - 8:05

  Samma här som Mette skrev. Fast det är väl en hård komprimering…ReplyCancel

 • Peter03 juli 2009 - 12:26

  Hej Marie,

  Tack för ett trevligt snack igår. Jag ska verkligen ”renovera” inför nästa års bröllopssäsong. Nu ska jag testa Asukas kvalité, man lär ju inte bli besviken. Vi hörs!ReplyCancel

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg