Carolina Söderman – Företagsporträtt

Sångerskan Carolina Söderman träffade jag för första gången på ett bröllop i våras när vår gemensamma kund vigdes i Arild. Hon inte bara sjunger så oerhört vackert utan är en av de vänligaste själar jag mött. Hon får mig att gapskratta åt något hon säger eller gör. Man mår så bra med henne! En sångerska och person utöver det vanliga och jag är glad att jag mötte henne den vackra vårdagen. Kram Carolina!

  • Malin - 14 november 2011 - 11:40

    Så vackra och stämningsfulla bilder! Både livliga, lugna och lite busiga bilder! 🙂ReplyCancel

  • Hanna - 14 november 2011 - 13:02

    Snyggt! Gillar verkligen den när hon sitter i fönstret!ReplyCancel

  • Fotograf Marie Walther - 14 november 2011 - 14:26

    Era kommentarer värmer, Malin och Hanna. Tack för att ni delar med er =)ReplyCancel

Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän