Referenser

bloglovin – fotografen-marie-walther

Anna hade önskan att ge Morgongåvabilder till sin man Daniel. Nedan ett utkast från ett mail hon skickade direkt efter att hon hade sett sina bilder. =)

”Först av allt vill jag tacka dig från djupet av mitt hjärta :o) Så fort jag träffade dig blev jag lugn och du är så harmonisk och proffsig. Ett stort tack för hjälpen!!”

Ett år senare fick jag dessa ord. Det gjorde mig så glad att hennes bilder bevisade för henne hur vacker hon verkligen är. Ibland ser man inte det själv, och då kan det behövas en kur av fotografering 😉

”Jag har under detta året ofta tänkt på den dagen jag fotograferades. Det var fantastiskt roligt och när jag fick se bilderna stärktes självförtroendet rejält 🙂 Sen tycker jag att du är en otroligt duktig och proffsig fotograf. Jag blev jättenöjd…och min man Daniel också :)”

_____________________________________________________________________________________________________

Ett spontant mail från Marie, ord som verkligen berörde.  =)
Så här ett halvt år efter min bröllopsdag har jag verkligen insett vilken viktig uppgift ett blivande brudpar har att välja rätt fotograf till sitt bröllop. Med hjälp av fotona upplever jag nu om igen, så ofta jag vill och när jag vill den fantastiska dagen.

Jag och min man hade kanske lite speciella önskemål, varför dom två mötena vi planerade in före bröllopsdagen betydde mycket för oss; att i god tid och i lugn och ro redogöra för våra önskemål var enormt viktigt. Lika viktigt var naturligtvis att lyssna på dom råd du, Marie, som proffs hade att ge oss.

Tillsammans blev vår ”fotograferingsplan” mycket genomtänkt och den följde vi också, inte till punkt och pricka, men i stort. Utrymme för spontanitet måste ju också finnas. Du lyckades på ett utsökt sätt fånga, inte bara händelser och människor, utan också stämningen och atmosfären. Ditt lågmälda och sympatiska sätt gjorde att du smälte väl in i helheten.

Mr. och Mrs. Young är väldigt nöjda med sin fotograf och önskar henne all framgång i sin karriär.

Well done, Marie!
Många hälsningar
Marie Z-Y”

Inne i skogen på Sofiero fann vi denna vackra plats. Vill ni se fler bilder från bröllopsfotografering? Klicka här

Håll koll på uppdateringar på hemsidan med Bloglovin!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blogg/366007/fotografen-marie-walther” mce_href=”http://www.bloglovin.com/blogg/366007/fotografen-marie-walther”>bloglovin – fotografen-marie-walther</a>

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Fotograf Marie Walther
    Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

    Mobil: 0707447693
    Mail: info@mwpd.se

    Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg