Bloggar sällan – finns en liten liten orsak…

Det är sant och trist att jag inte hinner skriva så många inlägg som jag hade önskat. Tänker på det ofta men just denna tid på året är så otroligt stressigt att jag helt enkelt prioriterar att leverera till mina kunder. Inte lättare är det heller att jag är i 5:e månaden… Jo jo mensan! Jag ska bli mamma i januari =) Jag är en person som gärna jobbar dygnet runt för att det är så roligt att fota och bildredigera men nu har jag någon annan att tänka på. Ha förståelse att så snart det har lugnat ner sig ska jag skriva och visa bilder från mina uppdrag.

Att bli mamma början på året är verkligen perfekt! När bröllopssäsongen väl kommer igång så är Lillen så stor att jag kan ta ”barnledigt” de dagar det är bröllopsfotografering. Ett välplanerat barn 😉

6 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Sara10 september 2009 - 21:02

  Grattis! 😀ReplyCancel

 • Peter29 september 2009 - 19:14

  Hej Marie,

  Visst är det svårt att hinna med bloggen! Puh! Det var nån träff hos Lina Roos nu snart, eller? Ska du dit? Jag tänkte det kunde vara kul att ses.

  Lycka till med magen.ReplyCancel

 • Marie29 september 2009 - 19:40

  Ett stort ”Puh!” är det verkligen =) Jo, jag ska till Lina=) Kul att du också kanske kommer! Vi snackade precis via mail och det verkar som att det kanske blir fredagen den 30 oktober, om nu de flesta kan då. Jag stoppar in dig i mailinglistan så att du också får info om träffen.ReplyCancel

 • vexy04 januari 2010 - 12:08

  tack själv 🙂
  Värmer oerrhört att få en sådan fin kommentar av någon som är så duktig som du är.
  Har verkligen lustläst din blogg nu; så otroligt bra! Bilderna – finner inte ens några ord för hur vackra de är Amazing!ReplyCancel

 • Cornelia22 april 2010 - 12:44

  En otroligt fin bild!!ReplyCancel

 • cim10 maj 2010 - 9:59

  jättfint!ReplyCancel

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg