Babysimfotografering – Ovan ytan

Idag var det premiär för babysimfotografering i Ramlösa med braflyt.com! Vilken grej! Jag befann mig i en helt annan situation är vad jag är van vid, så det var verkligen en utmaning. Men jisses vad kul det var! Mycket plask och lek var det med alla barnen. Givetvis var jag superblöt efteråt =)

Ni föräldrar som fotograferades på babysimmet och har frågor, maila mig gärna till info(snabela)mwpd.se  (ta bort snabela och ersätt med @ )

Undrar ni över länken till webbgalleriet (är inte utlagd än) så är det www.mwpd.se/(här skriver ni klockslaget ni börjar)

Finns så mycket man kan göra med sina favoritbilder. Själv gjorde jag en tavla med min guldklimp Noel.

Kram till er alla barn och föräldrar som jag haft glädjen att träffa =)

Barnfotografering babysim barnporträtt barnfotograf

Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän