Att dela ett liv tillsammans

Två människor som delar ett liv tillsammans. För mig är det egentligen något helt otroligt, att det finns en liten människa, ett litet liv, där inne. Vi har alla något i livet att se fram emot. Det här är vad just jag själv längtar efter…

Under en gravidfotografering tar jag bilder från flera olika vinklar, närbilder, helbilder, halvbilder, låter magen framträda eller att den mer eller mindre bara anas. Just för att få en stor variation i bilderna och att föräldrarna ska få valångest;)

Dessa bilder togs hemma hos kunden i deras vardagsrum. Smidigt och bra om man är höggravid=0)  

 

fg

  • Lilija - 27 februari 2009 - 10:05

    Jag har också ett foto på mig när jag väntade just denna bloggskrivare och fotograf.
    Puss från mammaReplyCancel

Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän