Ännu fler syskonporträtt

Mårten kontaktad mig i höstas om att hans son och dotter ville ge en tavla på dem båda tillsammans som födelsedagspresent till sin mor. Jag fullkomligt älskar sådana fotograferingar för de kommer verkligen från hjärtat. Vi bestämde att fotograferingen skulle ske i Brunnsparken och när jag träffade Malte&Louise så hamnade jag i ett lyckorus för de var så fina och glada personer. Klick så var bilden fixad. Sedan redigerade jag bilden och gav den en varm svartvit ton. Vilken bild valde de att ge sin mor tror ni?
Även pappa Mårten hamnade på ett par bilder =)

  • Hanna - 16 februari 2012 - 12:50

    Jag tror den sista!ReplyCancel

  • Lurdes - 16 februari 2012 - 14:46

    Svårt att säga…bilderna uttrycker så mycket kärlek!!!ReplyCancel

Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän