Anna&Duncan

Ett härligt brudpar, fint väder, Hovs kyrka och Norrvikens Trädgårdar – dessa ingredienser bäddar för en finfin bröllopsfotografering=) Måndagen den 2 augusti blev Anna&Duncan ett äkta par och man kan inte ta miste på den enorma kärlek de känner för varandra. Då och då kom jag av mig mitt i fotograferingen när de var som mest mysiga och kärleksfulla mot varandra =)

Dagen började med vigsel i Hovs kyrka kl 16.00 men först kom alla gästerna med Londonbussen (Båstad Bus AB) och sedan bruden och hennes far i en elegant Bentley. Tillsammans skred de upp för altargången mot den väntande brudgummen Duncan. Prästen Kjell-Åke Dernestål gjorde en utomordentlig fin vigsel. Efter vigseln körde Londonbussen gästerna till Norrvikens trädgårdar där festen skulle hållas. Ulrika med personal bjöd på sig och gjorde kvällen underbar för brudparet, gästerna och fotografen =) Om man tycker om natur, att vara inomhus men ändå utomhus, god mat och personlig service så bjuder Norrvikens trädgårdar på allt detta.

Brudparet och jag stannade kvar vid Hovs kyrka, efter att alla gäster åkt vidare, för att ta några bilder i kohagen med den otroligt vackra utsikten över hagar, bondgårdar och havet. Men snart var vi tvungna att be ge oss vidare till Norrviken. Dem i sin Bentley och jag i min Volvo.

Väl framme skålade alla för brudparet till härlig jazzmusik och sedan blev det en gruppbild med alla gäster. Direkt efteråt överraskade Anna alla med att vända ryggen mot dem och svinga iväg buketten=) Några gruppbilder med familjen togs också innan det var dags för brudparet att bege sig till parken (bakom slottet) för bröllopsporträtten.

Kvällen bjöd på härlig mat, personliga, roliga och känslofyllda tal, aktiviteter, tårta och dans.

Till dagens ära bar Anna en brudklänning från Stephanie Allin Couture, Mumbles, sin vackra vigselring från Holts Lapidary i London och paraplyet från Oliver Bonas. Annas vackra brudbuketten och övriga blomsterarrangemangen kommer från Flower house Blomsterbutiken i Båstad (Tel: 0431-719 80). Annas enkla men magnifika frisyr gjordes av Maria från Fricks Frisorer i Båstad. Festen hölls som omnämnd ovan på Norrvikens trädgårdar och jazzmusiken till skålen spelades av Dixie for you. Kvällens DJ var Eric Appelgren. Han hade inte bara med sig bra musik utan även ljuseffekter som gjorde det lilla extra.

Tack Anna&Duncan för att jag fick ta del av en av livets lyckligaste dag =) Många kramar!

nn

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg