Barnfotografering i studio ★ Emma

För några veckor sedan fick jag äran att föreviga familjens ögonsten. Som vanligt vid studiofotografering, packade jag med mig min ”lilla” studio och körde hem till familjen. Deras vardagsrum rymde studion väldigt bra så efter ca 20 min var studion uppe och alla redo för att posera =)

Blev mest bilder på Emma så klart men en och annan bild med hela familjen. Av någon anledning vill vuxna inte synas på bild…

Emma var lite snorig och med både glad och ledsen. Men vad gör det!!! Underbara bilder på världens finaste ★★Emma★★

Barnfotografering, studio, Skåne

Barnfotografering, studio, Skåne

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Lisa18 november 2010 - 13:27

  Otroligt fina bilder!
  Och väldigt inspirerande blogg..

  Är sugen på en studio jag med, vad har du som ingår i din studio? Ifall man skulle skaffa sig en nån gång i framtiden.. är lite nyfiken!
  Och du, vart framkallar du dina redigerade bilder?
  Om man får vara nyfiken och fråga..

  Tacksam för svar!
  Mvh Lisa AnderssonReplyCancel

 • Fotograf Marie Walther24 november 2010 - 20:37

  Hej Lisa!
  Tack för dina fina ord=) Det som jag tog med när jag skulle fota lilla Emma var bland annat svart bakgrund med stativ och två blixtar. Sedan kan man komplettera med en bakgrundsblixt. Finns mängder med olika uppsättningar. Man hittar det man trivs med. Jag har en egen skrivare, Epson 3800, som jag använder till en del utskrifter.

  Hoppas att du fick dina svar =)

  =) MarieReplyCancel

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg