Barnfotografering ★ Leo&Isa

I somras fotograferade jag syskonen Leo&Isa samt deras föräldrar. Här ser ni två av bilderna. Just i denna sekund håller jag på att fixa tavlor med dessa sötnosar =)

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Yohanna07 januari 2011 - 21:38

    Häääärligt att se, du är jätteduktig & fångar riktigt bra!! Fotar ni mest porträtt på privata personers önskemål eller fotar ni även för företag i reklamsyfte och så? Hör av er om jag kan vara en passande modell nån gång (jag har modellCV sedan 2004) & för övrigt ska jag överväga att fota lillan nån gång, hennes mormor tjatar febrilt om det 😉ReplyCancel

Fotograf Marie Walther
Studio: Brunnsallén 241 i Ramlösa

Mobil: 0707447693
Mail: info@mwpd.se

Barnfotograf, familjefotograf, studiofotograf baserad i Ramlösa söder om Helsingborg