Barnfotografering i studio ★ Liam

Just nu är det fullt upp med både bröllop och diverse porträttuppdrag. Just idag håller jag på med att färdigställa Liams porträttbilder (se bilden nedan) som jag tagit hemma hos honom och hans föräldrar. Min portabla studio kan man få upp i de flesta utrymmen – flexibel och kanonbra! I eftermiddag är det dags att föreviga en annan liten kille – Hampus och han är snart 2 år. Att fotografera barn är bland det bästa jag vet och ännu bättre att jag vet hur mycket glädje bilderna ger föräldrarna. Och man får givetvis inte glömma far- och morföräldrarna som gärna vill ha ett litet minne dem också =)

barnporträtt, studio, helsingborg, skåne, fotograf, barn

  • Hanna - 13 oktober 2011 - 11:50

    Fint, gillar att det går helt i vitt, bakgrund och kläder!ReplyCancel

Facebook Kontakta Marie Dela inlägget med en vän